ARENAL TEATRE - Robert Torres i Montse Alcoverro

 

Varem escollir el nom d' ARENAL TEATRE com homenatge a les dones i als homes que han lluitat pels delinqüents, per millorar les seves condicions a les presons i per ajudar-los a retrobar-se a ells mateixos dintre de la societat.

La resclosa de Michel Azama ha estat el primer projecte d’ARENAL TEATRE, el varem estrenar a la Nau Ivanow a Barcelona el 9 de novembre del 2010.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“El món: una gran presó!”. Les paraules del Hamlet de Shakespeare definint la societat humana com un món ple de cel·les, de galeries i de masmorres, són acceptades instintivament pels espectadors perquè reflecteixen una experiència que ens és coneguda.

 

"Odia el delito y compadece al delincuente" deia Concepción Arenal y Ponte, jurista, sociòloga i pedagoga, i amb aquesta sentència resumia la seva tasca especialment en l'aspecte del règim penitenciari, el seu treball ingent en el sorral estèril de l'Espanya -la seva cel·la- i del món del segle XIX i la seva vida com a dona. Tot plegat, una guia pel nostre projecte.

 

Des de la creació d’ARENAL TEATRE, i fins i tot abans, en Robert Torres  ja tenía al cap la idea de dirigir una trilogia de monòlegs en la qual la dona fos l’eix central. La Resclosa va ser el nostre punt de partida. Ara ens centrem en un clasic universal, reinventat per un ja clàssic modern.

 

Sens dubte la MedeaMaterial de Müller és una de les grans obres de l’escena de finals del segle vint. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now